Logo  

 

Hoe compositiekosten voorkomen?

Door ons uw te drukken tekst en/of logo te bezorgen onder de vorm van informatica fiche : Adobe Acrobat (PC/Mac).

Alle documenten, lettertype inbegrepen, moeten in gevectoriseerde vorm geleverd worden. Uw file mag niet beveiligd zijn hoe dan ook, zoniet is het voor ons onmogelijk uw file te gebruiken. Gelieve uw document (file *.pdf) naar volgend e-mail adres te sturen: sales@mertenstape.be en vergeet niet uw persoonlijke gegevens te vermelden. Het is wenselijk om eveneens een controlemodel in jpeg formaat te sturen, maar deze mag de 2Mo niet overschrijden.

Voor het bedrukken gebruiken wij Pantone© kleuren. Wij zouden het op prijs stellen als u ons de kleuren kan precisieren door de gewenste Pantone© nummers te geven. Om technische redenen is het mogelijk dat wij uw compositie lichtjes moeten aanpassen zodat deze uitvoerbaar is. Bijvoorbeeld te lange of te korte spaties tussen herhaling tekst/logo, te kleine lettertype's, te kleine streepjescodes, te fijne lijntjes liggen dikwijls aan de basis van veranderingen.

Na ontvangst van al deze gegevens, realiseren wij gratis een drukproef die u toegestuurd krijgt ter goedkeuring. Indien u ons geen Adobe Acrobat model kan bezorgen, gelieve ons dan een tekening of een duidelijk voorbeeld van uw logo toe te sturen (groot en zuiver genoeg) zodat wij uw compositie zo getrouw mogelijk kunnen verwezenlijken. Deze zal dan gefactureerd worden.

 
Nederlands | Français | Sitemap