Logo  

 

Heeft u een geïndividualiseerde tape nodig?

Wij bedrukken uw kleefbanden in PVC, PPN en kraftpapier in ons eigen atelier. De bedrukking is realiseerbaar in één tot vier kleuren, in positief of negatief, en in alle gebruikelijke afmetingen. Wij bedrukken zowel op gekleurde als op witte, havanna of doorschijnende kleefband. Voor zowel kleine als grote hoeveelheden hebben wij een oplossing. Vandaag worden vier machines gebruikt waardoor er een onafgebroken productie is en wij een korte leveringstermijn kunnen aanbieden. Wij realiseren zelf uw clichés en dit met het oog op een kortere productietijd. Wij drukken teksten, logo's en streepjescodes volgens de wens van de klant. U kan ons uw samenstelling sturen in een gestipuleerd formaat. De specificaties hiervan vindt u op onze webstek. U mag ons tevens uw project toesturen per post, fax of e-mail in een gewoon formaat maar toch zo duidelijk leesbaar mogelijk. Wij realiseren dan uw samenstelling. Voor de kleuren wordt de Pantone-kleurenkaart gebruikt. Indien u de juiste kleur(en) niet kent, kiezen wij een benaderende kleur. De gemiddelde leveringstermijn voor een geïndividualiseerde tape is 10 dagen na ontvangst van de gesigneerde drukproef. Spoedbestellingen kunnen op aanvraag. Voor heel kleine hoeveelheden raden wij u aan PVC tape te nemen. De PP tape wordt meestal gekozen voor machinerollen of grotere hoeveelheden kleine rollen waar de lagere prijs een rol speelt. De bedrukking op PP en kraftpapier (gegomd of zelfklevend) is zeker de meest economische, maar de kleur is iets minder precies dan op PVC tape.

Bedrukking tussen film en lijmlaag (sandwichbedrukking)

Sinds 2 jaar, laten we op aanvraag kleefbanden rechtstreeks bedrukken in de fabriek. Daardoor kan de bedrukking plaatsvinden onder de film, voor het aanbrengen van de lijmlaag, waardoor de bedrukking beschermd wordt en niet meer door wrijving (deels) kan gewist of beschadigd worden. Bovendien is de bedrukking heel zuiver en blijft het kleefbandoppervlak egaal blinkend.
Deze bedrukkingen kunnen gerealiseerd worden op tapes met hot-melt lijm of acryllijm in de door u gewenste afmetingen, van 1 tot 4 kleuren, op een witte ondergrond, een havannakleurige, transparante of in een pantonekleur naar keuze.
Na het goedkeuren van de drukproef moet u rekenen op een leveringstermijn van 6 à 8 weken. Door een voor de hand liggende reden betreft kostprijs, is het niet mogelijk om deze drukprocedure toe te passen voor kleine afnameaantallen. Een minimumafname van 540 rollen bedrukte tape van 66 m lengte is een vereiste.
Vanaf 1188 rollen is de prijs voor een sandwichbedrukking interessanter dan bij kleefbanden waarbij de bedrukking op de filmlaag plaatsvindt.

Beschikbare kwaliteiten:
PPN met acryllijm: 25µ - 28µ - 32µ - 35µ (micron), met of zonder superlijm (de 25µ versie is lawaaierig, de andere diktes rollen stil af)
PPN met hot melt lijm: 25µ - 28µ - 32µ - 35µ (micron), met of zonder superlijm (altijd luidruchtige afrolling)
PET: 15µ - 17µ

 

 

Bedrukte kleefbanden PVC/PPN
         
Afmetingen
Rollen per karton
Bedrukking
Geel/zwart
Wit/rood
66m x 50mm
36 (PVC)
VERZENDNOTA
X
-
66m x 50mm
36 (PVC)
BREEKBAAR
-
X
66m x 50mm
36 (PPA geluidloos)
BREEKBAAR
-
X

 

Rubans adhésifs imprimés

 

 

 

Nederlands | Français | Sitemap