Logo  
 

 

Wie zijn wij ?

Wij bestaan sinds 1909 en zijn gespecialiseerd in de verdeling van kleefbanden sinds 50 jaar. Wij realiseren in ons eigen atelier geïndividualiseerde kleefbanden. De bedrukking is realiseerbaar in één tot vier kleuren en in alle gebruikelijke afmetingen. Wij bedrukken op PVC, PPN en kraftpapier.

 

Image

 

Image  

Ons gamma

Wij zijn gekend voor ons groot gamma verpakkingskleefbanden maar tevens voor ons uitgebreid gamma van speciale kleefbanden, bureelkleefbanden, touw en koord en uitrekbare film. Wij zijn eveneens verdeler van vet, lijm en silicone Molykote, Dow Corning, CRC, KOV, Permabond en Tecnite.

 

Waarom ons vertrouwen?

Sinds hun verschijning op de markt verdelen wij kleefbanden en hebben een uitstekende kennis van ons gamma. Daarom kunnen wij u op een efficiënte manier het juiste product voorstellen dat voldoet aan uw eisen zowel qua kwaliteit als prijs. Sinds vele jaren hebben wij vertrouwen in onze leveranciers teneinde u een constante kwaliteit te verzekeren. Onze grote stock laat ons toe u normaal gezien te leveren binnen de 24u.

 

Image

 

 

 
Nederlands | Français | Sitemap